Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Nyheter fra styret14.02.2024

Hjemmesiden oppdatert med styre referater 2023/2024 og dokumenter etter GF. Se fanen Styret


10.01.2024

Hjemmesiden oppdatert med generalforsamling papirer. Se også HER


13.11.2023

Hei, alle sammen 😃🐾

Her kommer en gla’melding fra styret 👏😃

F.o.m midten av november og ut mars vil det bli tilbud om ulike kurs innendørs, som informert om i eget innlegg tidligere. 

Dette vil foregå ved Tønsberg Hundesenter.

Vi har også nylig inngått en spennende avtale med Jarlsberg Luftsportssenter 🐾👏

Det er en grusbane som ligger på venstre side når man kjører helt ned. Det står «Velkommen til Tønsberg Flyplass Jarlsberg», på veggen. Denne vil bli vår faste møteplass fremover, og er allerede tilgjengelig for bruk 😃

Der vil det også bli tilgang til fasiliteter som toaletter, varmestue og kjøkken når vi har organiserte treninger og / eller èn av oss i styret er tilstede. 

Møterom og kursrom blir det også mulig å benytte. 

Her blir det mange muligheter ! 👏

Mer info kommer ! 

Følg med på nettsiden vår og her på Facebook siden vår 😃👍👏

Pr. i dag er vi 46 reg. medlemmer i NSchK avdeling Vestfold ! 

Ikke medlem ennå ? Gå inn på NKK, velg raseklubb og avd. og meld deg inn da vel ! 😃 

Vi går spennende tider i møte 😉😃

Hilsen styret 😊

14.08.2023

HUSK EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 28.08.23 👋

Sted : Furulund Kro Tid : 18:30-20:00

Vi håper mange tar turen 🙏😃

Vi vil veldig gjerne ha innspill, tips, forslag , ris og ros i forkant av møtet slik at det kan settes på agendaen 😃

Send oss gjerne en mail på : post@nschk-vestfold.no 

Inkludering, positivitet, allsidighet, gøy med hund, mangfold, variert trening, samarbeid og en arena å møtes for påfyll av god energi er noen stikkord for hva vi ønsker med NSchK avd. Vestfold 👌😍

Dette er en oppgave vi må gjøre sammen for å få til 😃👏🐾

Høres det bra ut ?!? Er DU med !?! 🤗😃 Sammen får vi det til 👌😃💪

Ps. : Tusen takk til alle som jobber i kulissene, til alle som stiller opp på treninger, til alle som bidrar med godt humør og treningsglede og ikke minst : Tusen takk til alle dere som har meldt dere inn i avdelingen via NKK 🙏🐾🤗


21.06.2023

Oppskrift på å melde seg inn i Avd Vestfold

1 Logg deg inn på "Min side" på NKK
2 Trykk på Meld inn i ny klubb
3 Finn "Norsk Schäferhund klub" i raseoversikten og trykk på pluss (+) tegnet
4 Finn "Norsk Schäferhund Klub - Vestfold". Trykk på Velg og "Meld inn" på høyre side
Husk også å sjekke mens du er inne på "Min side" at mobil og e-post er korrekt. Om e-posten er feil, så vil du ikke få mail fra NKK, NSchK eller NSchK Avd Vestfold.
Du kan være medlem i flere avdelinger, men du må selv velge hvilken avdeling du skal representere på generalforsamlinger. 

15.06.2023

Vi har fått tilbud om å leie bane på Borgeskogen hver fredag av TG Vestfold, mot en leie sum som er lovet under 2000,- pr. år. For å få leie til den prisen, må vi ta på oss å klippe banen. Dette skal gjøres ca. 1 gang pr. uke. De vil at vi setter opp en klippeliste før vi inngår en avtale. Derfor trenger vi å vite hvem som vil være med på dette. Planen er at dette blir en mer konkurranse rettet trening, med fokus på IGP programmet.
Tanken er at frem til generalforsamling og et endelig styre blir satt, må denne treningsavgiften dekkes av den enkelte (juli /august) 🐾😊
Vi jobber samtidig med å finne et permanent sted der klubben kan etablere seg, slik at vi slipper å leie på flere steder. Så om noen har eller vet om et sted vi kan benytte / vet hvem vi kan kontakte så si ifra 😃👍
Send pm til Frode Larsen på FB om du vil være med 👍😃

12.06.2023

I følge 100 års jubileumsboken til NSchK ble avd. Vestfold stiftet i 1979, og nedlagt i 1991. Vedtatt gjenopprettet på rep.møte i 2006, men det viste seg å ikke være grunnlag for en avd. i dette distriktet.

Det ble på nytt vedtatt å gjenopprette avd. Vestfold på rep. møte i april 2023. Vi har foreløpig ca. 35 stk. på en kommende medlemsliste, og håper dette vil øke når avd. blir gjort kjent


12.06.2023

Hei alle sammen! GODE NYHETER!!!
Vi har i dag blitt godkjent som avdeling Vestfold på representantskapsmøtet i Norsk Schäferhund Klub! Dette er kjempegøy og noe vi har sett frem i mot i mange måneder - å endelig kunne kalle oss en egen avdeling :-)
Derfor oppretter vi nå en ny gruppe på Facebook med riktig navn og gruppen er offentlig - så den er lett å finne for alle som ønsker.
VELKOMMEN TIL ALLE :-)
TRENING:
Vi trener mandag og onsdag i uke 16 fra kl 18.00- 20.00. Mandag 17.4 Hallebanen og Onsdag 19.4 Esso Slagen. Vi legger ut innlegg på siden🐕😄 Treningsdager er ikke fastsatt, vi gir beskjed om endringer☺️
Litt info om Norsk Schäferhund Klub:
NSchK har som formål å ivareta hundens og hundeholdets interesser i Norge, samt å bidra til å fremme positive aktiviteter med hund og hundesport, samt utvikling og forvaltning av Schäferhunden. NSchK skal også arbeide for etisk og riktig behandling av hunder, og for at avl skjer i ønsket retning, både når det gjelder rasestandard, bruksegenskaper og rasenes sunnhet, og bidra til at rasen utvikles etter moderlandets standard.
NSchK skal også aktivt fremme mulighetene for at ungdom skal kunne jobbe med hund
Videre skal NSchK utdanne dommere og instruktører i tilstrekkelig antall, og ha kontakt med omverdenen for å bidra til at schäferhunden har et godt omdømme som en sosialt veltilpasset rase.


Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn